Keresés
Close this search box.

Egyéb játékok

Itt a felfújható játékokon kívül a kreatív szórakoztatás, mint az arcfestés, a lufihajtogató bohóc és az íjászkodás is helyet kapnak. Böngéssz kedvedre, és dobd fel vele a céges vagy családi összejövetelt. Játékaink széles választékával állunk rendelkezésre.

Boksz ring

Egyéb
Légvárország

Sátor

Egyéb
Légvárország

Baseball

Egyéb
Az amerikai labdajátékok egyik kedveltje. Velünk ezt is kipróbálhatod, és biztonságos környezetben. A felfújható baseball labdát a lyukak egyikébe kell eltalálni, így a játék közben pontokat szerezhetsz.
Igazi felhőtlen szórakozás minden korosztály számára.
Legyél te a legjobb baseball játékos!
Légvárország

Párakapu

Egyéb
A felfújható párakapu tökéletes választás a forró nyári napokon minden rendezvényen és sporteseményen. Kánikulában és meleg időjárás esetén igazi felüdülést biztosít a párakapu.
Légvárország

Lufi hajtogató bohóc

Egyéb
A gyerekzsúrok, szülinapok, ünnepségek kihagyhatatlan résztvevője a lufihajtogató bohóc! De lehet szó céges rendezvényről is, ahol a szórakoztatás a cél, biztos, hogy jó választás lesz!
Légvárország

Élő teke

Egyéb
Lökd le az ellenfeled a felfüggesztett golyóval! Az élő teke igazi csapatjáték. Ne aggódj, biztonságos, főleg a nyertesnek, aki utoljára marad állva!
Légvárország

Arcfestés

Egyéb
A gyerekek egyik kedvence az arcfestés! Zsúrok, születésnapok, családi rendezvények, falunapok és fesztiválok elengedhetetlen résztvevője az arcfestő! Gyermeked azzá válhat akivé szeretne, pillangóvá, hercegnővé, tigrissé, és máris élvezni fogja a nap hátralevő részét!
Légvárország

Íjászat (2 pályán)

Egyéb
Igazi hagyományőrzés: a történelemben elhíresült magyarok bőrébe bújhatsz, és kipróbálhatod magad íjászat közben. Az íjászatban a hunok kifejezetten ügyesek voltak, még lóhátról is! Itt ló nélkül, két pályán próbálhatják ki magukat a résztvevők
Légvárország